ولتاژ ac و DC خط تلفن چقدره و همچنین فرکانسش ؟

ولتاژ ac و DC خط تلفن چقدره و همچنین فرکانسش ؟قبل از زنگ ، هنگام زنگ و بعد از زنگ و هنگام اشغال بودن و جواب دادن تلفن.؟

پاسخ1:

درحالت بیکاری(بوق آزاد) ولتاژ بین 40 تا 50 ولت DC
در حالت زنگ خوردن، ولتاژ می‌ره بالا( حداکثر تا 100) AC
بقیه رو نمی‌دونم. در ضمن چون مراکز مخابراتی مختلف از تجهیزات و سوئیچ های مختلفی استفاده می‌کنن،ممکنه ولتاژ ها یه اختلاف کوچیکی با هم داشته باشن

پاسخ2:
ولتاز در حالتی که از خط تلفن استفاده نمیشه 48 ولته
در حالتی که گوشی رو بر میداری 7.5 ولته
من تو یه مطلبی خوندم که خط تلفن برای جابجایی اطلاعات فقط میتونه حداکثر تا فرکانس 2000 هرتز کار کنه.البته دقیق نمیدونم.از یه نفر که کارش خوب بود شنیدم

ادامه مطلب.........


پاسخ3:

ولتاژ خطوط تلفن بسته به نوع مرکز تلفن با هم فرق دارند. مثلا بعضی مراکز قدیمی 66 ولت بودند و مراکز جدید تر این ولتاژو کاهش دادند تا 48 ولت و بعضی از مراکز داخل ساختمان(یعنی کم ظرفیت) 24 ولت نیز میباشند مانند بعضی از مراکز پاناسونیک.
ولتاژ زنگ یک ولتاژ AC است با فرکانس 25 هرتز ویا 50 هرتز که بستگی به نوع مرکز دارد .این ولتاژ خیلی ساده روی ولتاژ DC سوار میشود و پس از گذشتن از خازن موجود در مدار زنگ تلفن و یکسو شدن باعث بصدا درآمدن زنگ تلفن میشود. البته در تلفن های قدیمی این ولتاژمستقیما پس از عبور از خازن به سیمپیچ زنگ میرسید و باعث بصدادرآمدن آن میشد.
خوب فرکانس بوق های مختلفی که میشنوید از 400 هرتز تا 500 هرتز بسته به نوع مرکز میباشد ولی استانداردش 425 هرتز است .
پاسخ4:

شما برای استفاده از آی سی های کالر آی دی نیازی به تعیین فرکانس ندارید و فقط کافی مدار اونو ازروی نقشش بسازید و خروجیشو برای نمایش به میکرو کنترل بدین.اگه شماتیک آی سی 8843 رو نگاه کنین میبینین که مستقیما خط تلفن از طریق 2 عدد خازن 0.01 میکرو به اون وصل شده و اطلاعات مربوط به شماره تماس گیرنده مستقیما از همین خازن ها به آی سی میرسه .
ضمنا مراکز تلفن ما از مودلاسیون FSK و dtmf استفاده میکنند.البته نیازی نیست که برای ساخت کالر آی دی اطلاعات از این نوع مودلاسیون داشته باشیدولی اگر علاقه مندید میتونید یه سرچی بزنید واطلاعات خوبی رو پیدا کنید.
پاسخ5:

درسته نیازی به دانستن فرکانس نیست اما مقاومت هایی که در دیتا شیت هست مقدار استاندارد نیستند .پس اگه بخوایم یه مقدار تغییر بدیم، نیاز به محاسبه مجدد داره که نیاز به مقدار فرکانس داره.(البته من می خوام از sm8223 استفاده کنم)
به هر حال از کمکتون ممنونم.

پاسخ6:

در کتاب آزمایشگاه مبانی مخابرات و رادیو تمامی استاندارد های ولتاژ و فرکانس خط تلفن قرار دارد .
در واقع خط تلفن فرکانس های زیادی استفاده می شود .
که البته در سیتم دیجتال امروز بسیاری از این فرکانس ها به صورت هشدار های صوتی تغییر کرده است .
برخی از فرکانس ها :
بوق آزاد :440 تا 350 هرتز بوق ممتد
بوق اشغال : 480 تا 620 -0.5 روشن 0.5 خاموش
بوق بازتاب زنگ تلفن : 440 تا 480 - 2 روشن 4 خاموش
در مورد مدار که شما نیاز دارید یک کدکشای سیگنل و dtmf fsk است .
و بهتر است از ای سی mt8870 استفاده کنید و باید فقط بدانید در زنگ دوم چه اتفاقی می افتد به خاطر اینکه در زنگ دوم شرکت مخابرات شماره تلفن و تاریخ ارسال می کند .

این هم یک لینک خوب 
http://www.forum.microrayaneh.com/viewtopic.php?f=10&t=282